NyelvvizsgaSiker angol tanfolyamok
 

Kinek ajánlom az audió anyagokat?

Lehetõséged van arra, hogy miután a nyelvvizsgán szereplõ társalgási témakörök kérdéseit kidolgozod, én felmondom neked õket .mp3 file-ra. Ha bizonytalan vagy a beszédben és/vagy a kiejtésben, nagyon hasznos lesz számodra. Minden mondat után szünet következik majd, amiben elismételheted a hallottakat. Ráadásul helyhez sem vagy kötve: gyakorolhatsz sétálás vagy vezetés közben is.

Óriási potenciál van a hanganyag mondatainak ismételgetésében. Bármennyire is meglepõ, én ilyen módon tanultam meg beszélni egyedül, otthon!
Hanganyagokat ismételgettem mondatonként. Mindig akkor mentem a következõ hanganyagra, amikor már annyira begyakoroltam, hogy könnyedén vissza tudtam mondani a mondatokat a rendelkezésre álló szünetben. Fontos szócsoportokat tanultam meg így, amelyeket már folyamatosan, gondolkodás nélkül ki tudtam mondani. (Pl. I'm going to, in the afternoon, in a quite interesting way, you shouldn't have done that stb.) Én ezzel az akkor még kazettával szerzett beszéd-tudásommal vágtam neki a sikeres nyelvvizsgámnak is.

A Berlitz módszer is ezen alapszik, illetve a most népszerû Kreatívnyelv-nek hívott nyelvtanulási program is ezt a módszert használja beszéd-tanulásra.
Így azonban valóban kreatív nyelvtanulásban lesz részed, mivel olyan mondatokat ismételsz, amit Te írtál és rólad, a te gondolataidról szólnak.

Ha megtetszett ez a nyelvtanulási mód, és még szabadabban, saját igényeidnek megfelelõen szeretnél saját élethelyzetedhez, gondolataidhoz illõ anyagokat írni, készíttetni és megtanulni, szívbõl ajánlom az Angol Ami Rólam Szól teljesen egyedülálló és innovatív nyelvtanulási módszeremet is.


Vissza a fõoldalra